Почистване на DPF/FAP филтри и катализатори

Машинно почистване на филтър за твърди частици - DPF/FAP и катализатори.

Прочети повече

Компютърна диагностика

Диагностична апаратура, която чете сензорите на DPF/FAP филтрите.


Прочети повече

Монтаж и демонтаж

Предлагаме монтаж и демонтаж на DPF/FAP филтри и катализатори на автомобили, бусове и камиони .

Прочети повече

Почистване на DPF/FAP филтър


DPF/FAP почистванеНай-добрия начин за почистване на ДПФ или ФАП филтър е почистването му с машина. Демонтажа на DPF/FAP филтъра гарантират цялостно и пълно почистване и премахване на твърдите частици, натрупани от изгорелите газове. Редовната профилактика на вашия филтър за твърди частици Ви гарантира безпроблемна работа на двигателя и ви спестява нуждата и разходите от евентуални бъдещи ремонти, породени от запушен DPF/FAP филтър.

Машинното почистване на DPF/FAP филтър е възможно най-дбория, безопасен и бърз начин за качественото и цялостно почистване. Почистването отнема от 2 до 6 часа, в зависимост от филтъра и автомобила. 

Поставя се филтърът на машината, мие се с гореща вода с добавен в нея специален препарат. Филтърът се върти междувременно през 15-20 минути, за да се "продуха" и от двете страни, тъй като машината, освен процедурата на промиването с горещата вода с добавения в нея препарат, периодично - през около минута, прави и въздушен удар.

Процесът на машинното почистване се състои от няколко етапа и отнема до няколко часа. Промиването се извършва, чрез загряване на специален почистващ препарат до температура от 85°C и впръскване на струи, с посока - обратна на посоката на извеждане на изгорелите газове, които преминават през филтъра за твърди частици. Различните диапазони в промяната на степента на налягането, както и многократното обръщане на потоците на впръскване, се явяват част от процедурата по премахването на отлаганията от пепел и частици сажди върху повърхностите на филтъра


Почистване на катализатори


Също като при ДПФ и ФАП, най-добрия начин за почистване на катализатори е машинното му почистване. За целта катализатора трябва да бъде демонтиран, след което да бъде почистен на машина. Това гарнтира цялостното му изчистване от натрупаните сажди.


Цени

Ценова листа за почистване на DPF,FAP филтри и катализатори може да намерите ТУК.


Важно: Предлагаме машинно почистване и на предварително демонтирани елемнти, като цената съответно остава за самото почистване. Възможен е монтаж и демонтаж и при нас - на място в сервиза.

Снимка на DPF филтър - преди и след почистванеDPF филтър почистване


Машина за почистване DPF/FAP и катализатори


Прилагаме снимки от машината за почистване. Високотехнологична машина от ново поколение за цялстно и качествено почистване на DPF, FAP филтри и катализатори. Снимки на машината в нашяи сервиз:
Машина за DPF почистване

Машинно почистване DPF

За контакти:

Телефон: 0899 697 510

Имейл: kuzmanovbg@abv.bg

Работно време:

Понеделник - Петък: 9:00 - 18:00 ч.

Събота: 09:00 ч - 14:00 ч.

Фейсбук страница:

Партньори:

Напомянме ви, че всички клиенти на ТЕХНОШОП имат правото да се възползват от 10 % отстъпка за всички наши услуги.

Technoshop.bg - Продукти за здраве, красота и бизнес!